Pengumuman

Klik untuk membacanya
    (2 muka surat + 5 Lampiran)

Dokumen lengkap dalam bentuk pdf
    Doc icon
    JAiP Doc iconDoc icon Penangguhan solat-solat dan aktiviti pengimarahan masjid
    sepanjang tempoh perlaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan bagi negeri Perak Darul Ridzuan.
  • kempen solat subuh isya 2
  • 3sifat
  • hijrah
  • ilmu
  • ramadhan
  • Mesyuarat agung
  • Jom ke masjid kita

Rumah Terbuka dan Jamuan Aidil Fitri 1440H Di Masjid Al-Muttaqin

Kedatangan Aidil Fitri 1440H pada tahun ini disambut dengan mesra dan kesyukuran. Berkat usaha dan kerjasama dari ahli Jawatankuasa serta sokongan dari  para jemaah khairiah Masjid Al-Muttaqin sejak di awal Ramadhan lagi kunjungan para jemaah hadir ke masjid untuk melakukan ibadah meningkat dari sehari ke sehari. Perbedaan suasana amat berbeza dari tahun-tahun sebelum ini.

Pihak Masjid Al Muttaqin akan menganjurkan sambutan Aidil Fitri 1440H pada 15 Jun 2019 pada hari Sabtu mulai jam 9.00 pagi hingga jam 12.00 tgh.Semua ahli masyarakat dan kejiranan Taman Meru termasuk bukan muslim dijemput untuk turut meraikan Rumah terbuka dan Jamuan Hari Raya Aidilfitri 2019 kali ini. Majlis akan dimeriahkan lagi dengan tetamu kehormat YB Tn Hj Asmuni b Awi.

Semua dijemput hadir.

Poster raya1i