Pengumuman

Klik untuk membacanya
    (2 muka surat + 5 Lampiran)

Dokumen lengkap dalam bentuk pdf
    Doc icon
    JAiP Doc iconDoc icon Penangguhan solat-solat dan aktiviti pengimarahan masjid
    sepanjang tempoh perlaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan bagi negeri Perak Darul Ridzuan.
  • kempen solat subuh isya 2
  • 3sifat
  • hijrah
  • ilmu
  • ramadhan
  • Mesyuarat agung
  • Jom ke masjid kita

Mesyuarat Agung Tahunan Ke-4 2019

Masjid Al Muttaqin Taman Meru, Ipoh telah selesai mengadakan Mesyuarat Agung Tahunan nya bagi kali ke-4 pada hari Ahad 10 Feb 2019 di Dewan Kuliah Masjid dengan jayanya. Mesyuarat yang telah dirasmikan oleh YB Haji Asmuni bin Awi ADUN Kawasan Manjoi (merangkap Exco Pengerusi Jawatankuasa Agama & Pendidikan Islam, Luar Bandar dan Pembangunan Usahawan) telah bermula seawal 8.30 pagi dan berakhir sekitar jam 12.00 tengah hari.

Ini merupakan mesyuarat agung kali ke-2 dilaksanakan di dewan Kuliah ini. Mesyuarat dijalankan dalam keadaan selesa kerana dewan ini dilengkapi dengan kemudahan prasarana yang mencukupi.

IMG 20190210 WA00272               IMG 20190210 WA00281

IMG 20190210 WA00291

Sebanyak  empat (4) usul telah dikemukakan oleh para jemaah. Usul-usul tersebut pada amnya menyarankan supaya pihak pengurusan masjid mengambil langkah-langkah untuk meningkatkan bukan sahaja aspek fizikal masjid sahaja tetapi aspek rohani para jemaah. Saranan-saranan itu menuntut supaya amalan hubungan kita dengan Maha pencipta ditingkatkan disamping meningkatkan keselesaan prasarana kemudahan kepada semua jemaah.

• belia
  • jenazah